De 43e Ronde van Beverwijk terug in centrum van Beverwijk op zondag 30 juni 2024 met start/finish op de Breestraat tijdens het Stadsfeest!

De 43e Wielerronde van Beverwijk kan nu weer worden gehouden tijdens de Stadsfeesten van Beverwijk met start/finish in het stadscentrum op de Breestraat. De wedstrijden worden gehouden op zondag 30 juni 2024 voor de 3 categorieën Sportklasse(M) met start om 12.30 uur, Dames(V) met start om 14.15 uur en Elite/Professionals-B, Amateurs, Beloften(M) met start om 16.00 uur. De afstanden bedragen voor Sportklasse en Dames 50km en voor de Elite categorieën 80km. Uitreiking van de rugnummers vindt plaats bij de VIP-tent aan het parcours op de Breestraat.

De Stichting Wielercomité Beverwijk, dat bestaat uit Jack van Hooff en Cees van Borre is officieel aangesloten bij de KNWU en organiseert deze wedstrijden die plaats vinden met toestemming van de gemeente Beverwijk en worden verreden onder de reglementen van de KNWU. De 43e Ronde kan weer plaatsvinden in het centrum van de stad dankzij de steun en medewerking van wethouder sportbeleid Ali Bal van de Gemeente Beverwijk, onze trouwe sponsors, de horeca, EHBO en vooral de vrijwilligers van o.a. de BRC Kennemerland die assisteren bij de op-/afbouwwerkzaamheden op het parcours, waarvoor alvast onze hartelijke dank.