Annulering Wielerronde Beverwijk 2020

Geachte sponsors, premieschenkers en alle betrokkenen,

Vanwege de coronacrisis was de kans klein dat de 41e Wielerronde van Beverwijk, tijdens de feestweek op 15 augustus, verreden zou kunnen worden. Ondanks dat alle evenementen tot 1 september werden afgelast bleven wij hopen op een snelle verbetering van de corona toestand. Daarom hebben wij onze wedstrijd ook zo lang mogelijk op de KNWU-kalender laten staan met hoop op betere tijden, maar helaas.

Door het landelijke besluit blijven alle evenementen tot 1 september afgelast, waardoor de Ronde dus géén doorgang kan vinden. Wij hebben natuurlijk alle begrip voor dit besluit, maar het is wel jammer voor de mensen uit de IJmond én voor de renners. Echter, iedereen begrijpt dat de genomen maatregelen belangrijker zijn dan een sportevenement.

Het wielercomité was al druk bezig met de voorbereidingen maar heeft zo lang mogelijk gewacht met het annuleren van de wedstrijden. Wij overleggen nu of we later nog een alternatief kunnen organiseren, maar ook dit heeft te maken met de landelijke en gemeentelijke beslissingen wanneer, waar en wat wordt toegestaan.

Als dit niet meer gaat lukken, hopen wij dat wij weer op uw steun mogen rekenen voor de ronde van 2021.

Via onze nieuwe website Wielerronde van Beverwijk zullen wij u hiervan op de hoogte houden.  U kunt hier als sponsor óók uw bedrijf op terugvinden onder sponsoring en op uw bedrijfsnaam doorklikken naar uw bedrijfswebsite. Wij hopen dat u tevreden bent over uw advertentie en dat dit zal bijdragen aan uw naamsbekendheid om succesvol zaken te kunnen doen. Mocht u iets willen wijzigen in uw advertentie laat het ons dan even weten via contact op de website.

Met vriendelijke groet,
Wielercomité Beverwijk
Jack van  Hooff & Cees van Borre
organisatie@wielerrondebeverwijk.nl